The Fortunate Sons | A Tribute To CCR
za 8
jan

The Fortunate Sons | A Tribute To CCR

Cosmo's Factory Live!

Entree:

€18,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

The Fortunate Sons | A Tribute To CCR

Cosmo's Factory Live!

Na de zeer succesvolle tournee ter gelegenheid van 'CCR; 50 jaar na Woodstock' in 2019 staan The Fortunate Sons in 2022 opnieuw op de planken. In juli 2020 was het namelijk 50 jaar geleden dat Creedence Clearwater Revival (CCR) haar meest succesvolle album, Cosmo’s Factory, uitbracht. Een album dat ruim 50 jaar na dato gezien wordt als het absolute hoogtepunt van CCR. Reden genoeg dus om dit album te eren met een integrale live-uitvoering.

Cosmo’s Factory is een album dat gekenmerkt wordt door een grote diversiteit aan stijlen, maar ook een album vol met hits als: 'Who’ll Stop The Rain', 'Travelin Band' en 'Up Around The Bend'. Van de 13 CCR noteringen in de afgelopen top 2000 zijn er maar liefst vijf nummers afkomstig van Cosmo’s Factory. Maar het is juist de diversiteit en de experimenteerdrift dat het album zo bijzonder maakt.

Met Cosmo’s Factory leverden John Fogerty en zijn mannen een absoluut meesterwerk af. Een album dat het zonder enige twijfel verdient om in de 2022 tournee van The Fortunate Sons een centrale plek in te nemen. Naast de integrale vertolking van Cosmo’s Factory zal de show aangevuld worden met de grootste hits van CCR tot een ruim twee uur durend feest der herkenning. Zingen en swingen gegarandeerd!

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets