Ten Times A Million
za 16
okt

Ten Times A Million

Softe stemmingen en euforische manie

Entree:

€ 12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Ten Times A Million

Softe stemmingen en euforische manie

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Ten Times A Million is een Nederlands-Duitse alternatieve rockband, opgericht in 2012 in Enschede. Het vijftal produceert een kenmerkende sound, waarin softe filmische stemmingen contrasteren met euforische manie. Qua muziekstijl en moderne productie worden ze vergeleken met acts als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Foo Fighters en Royal Blood. Onder hun vorige naam Mandrake’s Monster speelde de groep al heel veel shows, waaronder een aftershow voor the Red Hot Chili Peppers en meerdere showcasefestivals van Los Angeles tot When Copenhell Freezes Over in Kopenhagen.

Support van deze avond wordt verzorgd door Blair Jollands. Blair is zanger, songwriter en componist en bracht eerder verschillende studioalbums uit onder zijn eigen naam en zijn alter ego ‘El Hula’. Hij werkte samen met Gordon Rafael (The Strokes), Boy George en Madonna. Zo ook met legendarische filmmakers als Nicolas Roeg, Ken Loach en Richard Attenborough. Zijn composities zijn filmisch van opzet en doen soms denken aan Morricone, Bowie, Bacharach en Beck. Allemaal op hun best met een gebroken hart...

Voor deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Ook leuk...

tickets