MTV Headbanger’s Ball
wo 24
nov

MTV Headbanger’s Ball

Dit concert wordt verplaatst

Entree:

€27 *

Zaal open:

19:00

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

MTV Headbanger’s Ball

Dit concert wordt verplaatst

Zoals in de persconferentie van vrijdag 12 november duidelijk werd kunnen evenementen tot en met 4 december alleen doorgaan onder strengere maatregelen, zoals verplichte zitplaatsen. Op dit moment zijn we druk bezig om te kijken wat de mogelijkheden van deze show zijn binnen deze nieuwe maatregelen. Als de show niet door kan gaan dan zijn we op zoek naar een vervangende datum. Dit kan even duren, maar zodra we meer weten hoor je dat van ons. Als het echt niet anders kan dan wordt de show geannuleerd. Dan krijg je natuurlijk je aankoopbedrag terug. Zodra we iets meer weten nemen we meteen contact met de kaartkopers op.

We vragen je nog even geduld te hebben. Zodra we meer informatie hebben nemen we contact met je op!

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

MTV Headbanger’s Ball is niet alleen een eerbetoon aan de cult-tv-show uit de jaren 80, die de basis was voor veel grote metalbands die we nu kennen. Het laat zien dat de muziek nog altijd even relevant is! Het is een avond vol thrash metal.

Bij deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

VIO-LENCE
De band uit Californië staat voor de essentie van thrash metal. De jongens stammen af van de tweede golf van Bay Area Trashers uit de jaren ’80, met Robert Flynn op gitaar, voordat hij Machine Head oprichtte. Vio-lence staat bekend om agressieve thrash metal zonder technische snufjes. Thrash zoals thrash hoort te zijn, zonder franje recht voor je smoel.

VOIVOD
Het Canadese Voivod is de afgelopen decenia regelmatig van muzikale richting veranderd. Van speelse thrash metal tot intensieve hard rockinvloeden en progressieve thrash, het heeft allemaal de revue gepasseerd. Dat heeft geresulteerd een eigenzinnige mix. De band is ook nog een tijd het nieuwe onderkomen geweest van Metallica bassist Jason Newsted!

EXCITER
Het eveneens Canadese Exciter speelt met het debuutalbum “Heavy Metal Maniac” niet alleen een belangrijke rol in de metalgeschiedenis. De plaat wordt niet alleen gezien als het eerste speed metal-album ooit, maar ook als een grondlegger voor het thrash metalgenre. Na een aantal veranderingen in de bezetting is de band nu weer terug als trio, zoals ze ooit begonnen. Hoewel Exciter al jarenlang bezig is, heeft het niks van de agressieve energie verloren!

ARTILLERY
De Denen van Artillery maken de line-up compleet met hun door power metal doordrenkte thrash. De band is al sinds de jaren ’80 bezig, en dit Deense dynamiet belooft het hart van een echte trasher sneller te laten kloppen!

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets