Lagwagon | Enige NL show!
zo 19
jun

Lagwagon | Enige NL show!

Al meer dan 25 jaar een begrip

Entree:

€ 26,00 *

Zaal open:

19:00

Aanvang:

19:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Lagwagon | Enige NL show!

Al meer dan 25 jaar een begrip

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Dit is het verplaatste concert van 20 juni 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Lagwagon
Al meer dan 25 jaar is Lagwagon een begrip in de scene. Typische jaren ‘90 skatepunk met een gezond overvloedige dosis gekkigheid, muzikaal altijd ijzersterk en live shows waar de energie vanaf spat. Niet voor niets was Lagwagon de eerste band die door Fat Wreck Chords van Fat Mike (NOFX) getekend werd. Lagwagon brengt typische jaren ‘90 skatepunk met een hoop lol, sterke melodieuze muziek en live shows waar de energie vanaf spat.

In 1992 kwam het debuutalbum uit en hoewel de band nooit naar commercieel succes streefde, hebben ze met het album Let’s talk about Feelings uit 1998 een klassieker in de poppunk en moderne skatepunk afgeleverd. Hun hit May 16th zat in de soundtrack van het populaire PlayStation spel Tony Hawk’s Pro Skater 2 waardoor de cultstatus van de band wereldwijd groeide. Het succes van de band weerspiegelde de groei van het punkrockgenre in de jaren 90 waarmee ook andere uit California afkomstige bands zoals Rancid, Green Day en The Offspring doorbraken.

Shoreline
Sinds 2015 begeeft het Duitse Shoreline zich in de Europese muziekscene met hun mix van emo-revival en punkrock. De debuutplaat “Eat My Soul” bracht de band op veel plekken als voorprogramma voor bands als Basement en Spanish Love Songs. Met de nieuwe singles “Meat Free Youth” en ‘Sanctuary” ontwikkeld de band hun organische kijk op hardcore en emopunk nog verder door.

Five Years Later
Wie er ooit bij was weet: een Five Years Later-show is veel meer dan alleen de refreintjes die na één keer horen in je hoofd blijven zitten. Al sinds 2001 zetten deze geboren en getogen Amersfoorters de tent op z’n kop met poppunk à la No Use for a Name en New Found Glory. Na een pauze kwam Five Years Later in 2017 terug met de ep ‘Beaufort’, geproduceerd door gitarist Robin van Loenen (ex-Destine) en gemasterd door Troy Glessner (Propagandhi, Anberlin, Neck Deep).

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets