DeWolff
za 15
jan

DeWolff

Explosieve mix van bluesrock en een vleugje soul en psychedelica

Entree:

€ 25,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

DeWolff

Explosieve mix van bluesrock en een vleugje soul en psychedelica

Toen Roger Glover hen live hoorde spelen, dacht hij dat zijn Deep Purple Mark II zonder hem op het podium stond te blazen; Seasick Steve waande zich terug in 1972 en hoorde The Allman Brothers spelen toen hij backstage ontwaakte uit een diepe slaap... Maar wat beiden daadwerkelijk hoorden was natuurlijk DeWolff: een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio uit Nederland.

Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Extra gehard door het jarenlange touren. Pablo is zelfs al twee keer verkozen tot de # 1 gitarist van de Benelux.

Ze hebben al meer dan duizend shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar twee minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Support van deze avond wordt verzorgd door Ivan & The Parazol. Deze Hongaarse indie-garage rockband is gevestigd in Boedapest, Hongarije en laat zich graag beïnvloeden door de jaren zestig en zeventig. Daarnaast komt ook Platendraaier Wim Behre mee voor de beste plaatjes!

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets