De Kift
vr 10
dec

De Kift

De release van hun twaalfde (!) album

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

De Kift

De release van hun twaalfde (!) album

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Door de huidige maatregelen kan dit concert helaas niet doorgaan op vrijdag 10 december 2021. Op dit moment zijn we druk bezig om een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.

Dit is het verplaatste concert van 7 mei 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De Kift komt naar FLUOR om de release te vieren van hun twaalfde(!) album! De Kift vraagt daarbij - voor het eerst - verschillende artiesten om mee te schrijven. Een album met energieke, dansbare muziek, gemaakt ‘met circustenten en kermiswind in het hoofd’. Er rust nog wat mysterie rond het album... met wie schrijven ze dan die nummers? Hoe gaat het eruit zien, hoe heet het album?? Geen vrees! Alles zal te zijner tijd onthuld worden.

Vorig jaar nog vierde De Kift zijn 30-jarig bestaan, en ze gaan door, sterker dan ooit. De muziek is een energieke mengvorm van pop-, fanfare-, jazz-, en volksmuziek. Kenmerkend zijn de teksten die afkomstig zijn uit de wereldliteratuur die in het Nederlands zijn vertaald en bewerkt.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets