Danny Vera / VERPLAATST CONCERT
do 24
nov

Danny Vera / VERPLAATST CONCERT

Oer- Amerikaans en aanstekelijk

Entree:

€ 15 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Danny Vera / VERPLAATST CONCERT

Oer- Amerikaans en aanstekelijk

Helaas moest Danny Vera het concert van zaterdag 8 oktober cancellen. Gekochte kaarten blijven geldig, tot dinsdag 1 november is het mogelijk uw geld terug te vragen voor dit concert.

Kunt u op de nieuwe datum niet en wilt u uw geld terug, volg onderstaande stappen:
- Stuur uw e-tickets naar info@fluor033.nl met als onderwerp ‘Danny Vera’
- Vermeld het aantal tickets, uw naam en IBAN-nummer.
- U krijgt het bedrag ex. servicekosten teruggestort.

Beïnvloed door Roy Orbison, Bruce Springsteen, Chris Isaak en Lucinda Williams, kocht Danny Vera vijftien jaar geleden in New Orleans zijn eerste gitaar, een Gretsch ’67 Tennessean. Met deze oer-Amerikaanse gitaar kon hij het geluid van zijn helden het dichtst benaderen. Om diezelfde reden nam hij in 2009 in de Verenigde Staten met lokale muzikale grootheden zijn vierde album 'Pink Flamingo' op. Het resultaat werd een volwassen, niet Nederlands klinkende plaat, met aanstekelijke americana-achtige nummers, vol energie en met een vol gitaargeluid. Het opnameproces werd vastgelegd en verwerkt tot een documentaire die op dvd werd bijgeleverd. In de film is ook een rol weggelegd voor voetbaljournalist en muziekliefhebber Johan Derksen. Dankzij hem vormen Vera en zijn band sinds 2010 de vaste huisband van het wekelijkse discussieprogramma Voetbal Inside op RTL7. Sindsdien is Danny Vera een graag geziene en succesvolle artiest. In 2013 tekende Danny Vera een platencontract bij Excelsior Recordings en bracht daar meerdere platen uit. Aankomende zomer zal de nieuwe single verschijnen en daaropvolgend het nieuwe studio album.

Op het moment is hij met een nieuw album bezig. Zijn 8ste alweer. “… tsja wow… dat denk je ook nooit als je een jaar of 18 bent dat je dan 20 jaar later 8 albums verder bent.” De plaat komt in het najaar uit en de nummers zijn veelal autobiografisch. Het gaat over van alles… net als al mijn platen… Liefde, het Leven, de dood, met hier en daar een vleugje maatschappijkritiek. Omdat ik vind dat dat moet. Daarnaast schrijf ik altijd autobiografisch dus kun je er niet omheen… als er iets is wat je leuk vindt schrijf je er over en als er iets is waar je je aan ergert doe je dat ook… daar ben je songwriter voor.”

Het voorprogramma zal deze avond verzorgd worden door Herman Brock Jr.. De linkshandige bluegrass- americana- en bluesmuzikant uit Terneuzen. In 2015 verscheen het album 'The Old World' dat opgenomen is in samenwerking met the Blue Grass Boogiemen, Joost van Es, Janos Koolen, Jeroen Schmohl, Herman Brock Sr, The Brockettes, The Blue Grass Bunch, Laurens Joensen en vele andere groten uit de top van de Nederlandse bluegrass scene.

'The Old World' leverde Herman Brock Jr. een stortvloed aan lovende reacties op uit de media en optredens op onder meer Lowlands, Naked Song, Roots in the Park en Mañana Mañana.


Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €20,- extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets