Claw Boys Claw
za 14
mei

Claw Boys Claw

Mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock

Entree:

€ 21,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Claw Boys Claw

Mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Dit is het verplaatste concert van 4 december 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Na een vlammende start, lang geleden in een andere eeuw, heeft Claw Boys Claw de afgelopen jaren duidelijk gemaakt dat het maar niet wil lukken om bezadigd te raken. Ook is al sinds het begin is het duidelijk dat de band niet binnen een bepaalde stijl past. Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Luister maar naar de nieuwe single The Stone Trembles. John, Peter, Marcus en Jeroen laten hierop horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

The Stone Trembles is de eerste single die uitkomt via Excelsior Recordings en zal zeker niet de laatste zijn. Meer muziek volgt en in het najaar verschijnt er een album. Daarna gaat de band doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden.

Support van deze avond wordt verzorgd door Wondertrees uit Amsterdam. De band maakt soulvolle, enigzins psychedelisch meanderende en toch gemeen schurende indierock met een fikse dosis gitaarsolo's. De leden van WT,s zijn je wellicht bekend van oa Claw Boys Claw, Matik, Kane, Bingo Trappers, M-jo and the jesus herb, Eilander en Ninginkata. Wondertrees bracht in 2019 hun debuutalbum Change of Heart uit op het 6DEF label van Ijland studio Amsterdam  en is te vinden op Spotify.

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets