40UP
vr 21
jan

40UP

Terug naar de goede oude tijd!

Entree:

€14,50 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:00

Einde:

3:00

Locatie:

ZaalCafé

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

40UP

Terug naar de goede oude tijd!

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Dit is het verplaatste concert van 3 september 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

40UP komt terug! Even terug naar de goede oude tijd samen met je vrienden en vriendinnen. 40UP is het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak kan gaan op de grootste hits van toen en nu.

Harry de Winter bedacht 40UP omdat hij ervan baalde dat je bijna nergens meer kan dansen als veertigplusser. Samen met DJ Alex van Oostrom begon hij met het organiseren van de eerste 40UP avond in Paradiso in Amsterdam. Met meer dan 60 feesten per jaar is 40UP een absolute aanrader!

Ietsje jonger dan 40? Dat zien we door de vingers!

Voor deze avond zijn groepstickets te koop. Een groepsticket geeft toegang voor 5 personen, en kost evenveel als 4 losse tickets. Zo heeft 1 persoon gratis toegang en bespaar je als groep 16,00 euro!

Fysieke tickets zijn ook verkrijgbaar bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets