di 24 januari

FLUOR opent nieuwe FLUOR Studio

Een jaar lang heeft FLUOR gebouwd aan het nieuwste project; de FLUOR Studio! Na het verdwijnen van de repetitie- en studioruimte die er vroeger bij De Kelder was, was het gebrek aan een openbare studio groot. Mede dankzij de financiële steun van de Gemeente Amersfoort heeft FLUOR nu FLUOR Studio kunnen realiseren in de broedplaats OostWest.

FLUOR Studio is er voor alle makers van Amersfoort. Van beginnende tot gevestigde artiesten en makers, er is voor iedereen plek. Van muzikant tot podcastmaker en van DJ tot fotograaf. Iedereen kan aan de slag in de FLUOR Studio. Op 28 en 29 januari is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de FLUOR Studio.

Op 27 januari wordt het openingsweekend afgetrapt met een muzikale livestream vanuit de FLUOR Studio.

Op zaterdag 28 januari is FLUOR Studio de hele dag open en gratis toegankelijk voor iedereen die een kijkje willen komen nemen of een demo op willen komen nemen. Producer CityLights is aanwezig om masterclasses te geven en demo’s te maken.

En op zondag 29 januari kun je gratis je eigen persfoto laten maken! Meld je aan op de website en laat nieuwe professionele foto’s maken door Lieke Bielderman.

Als kers op de taart wordt het weekend zondag afgesloten met een livestream van de Nachtparels. Raymond van den Hoek en Sanders van der Horn nemen weer plaats in de podcaststoelen om de speciale gast Jordy te Braak van top tot teen fileren met boeiende en vragen over zijn visie op de hedendaagse popcultuur. Uiteraard weer ondersteund met een lekker plaatje. 

Kijk voor meer informatie over het openingsweekend van FLUOR Studio op de website.

Locatie FLUOR Studio: Heliumweg 15, Amersfoort