Bezoekersinformatie

FLUOR is al ruim 30 jaar hét poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan (pop)concerten en dancefeesten op het programma. Daarnaast vind je bij FLUOR popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkelingsprogramma’s.

FLUOR, voorheen Podium De Kelder, is in de zomer van 2015 verhuisd naar een nieuw pand in De Nieuwe Stad, het gebied van de voormalige Prodentfabriek. Een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwers, aanpakkers en veroveraars.

Het podium is gevestigd aan de Oliemolenhof 22, vlakbij het Eemplein, en heeft ruime parkeermogelijkheden voor auto’s en fietsen. Het podium is op slechts tien minuten loopafstand van Amersfoort Centraal Station.

Op de Oliemolenhof geldt een shared space-principe; het plein is toegankelijk voor zowel voetgangers, fietsers en – uitsluitend – elektrisch gemotoriseerde voertuigen. Voor elektrische voertuigen biedt de Oliemolenhof de mogelijkheid tot elektrisch laden en kort parkeren middels unieke, in het plein opgaande laadpalen.

FLUOR is ook voor mindervaliden goed bereikbaar. Het gebouw is rolstoel toegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig. Ook is het mogelijk om als rolstoelgebruiker wat eerder naar binnen te gaan. Voor degene die slecht ter been is, zijn er achter in de zaal enkele zitplekken. Ook aan de zijkant van de zaal zijn banken waarop gezeten kan worden. Deze plaatsen kunnen helaas niet gereserveerd worden, dus kom op tijd. Neem bij verdere vragen over zitmogelijkheden of extra toegankelijkheid contact met ons op via info@fluor033.nl.

FLUOR is pin only! Dat betekent dat zowel aan de kassa als bij de barren alleen met pin betaalt kan worden.

Om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt vragen we je om je e-ticket van tevoren te downloaden en deze klaar te hebben staan op je telefoon bij de ingang.

De garderobe van FLUOR beschikt over kluisjes. In deze kluisjes kun je ongeveer twee jassen en een tas kwijt. Deze kluisjes kosten € 2,00 per stuk.

Let op, als je je kluisje opent moet je weer betalen om deze dicht te doen. Leg alle spullen die je tijdens je bezoek nodig denkt te hebben dus niet in je kluisje.