Sold out

Sold out

zaterdag

8 oktober

VAN DIK HOUT

€ 26,50*

20:00

20:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 17 december 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Van Dik Hout
Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Nu de wereld langzaam weer open gaat kan de band niet wachten om te doen wat ze het liefste doen en dat is spelen voor de fans. Van Dik Hout is trots op het muzikale verleden, maar blijft altijd vooruit kijken en dat hoor je terug deze clubtour!

Support wordt verzorgt door KAFKA. Kafka is de band van Dafne Holtland en Frank van Kasteren, een samensmelting van muzikale tegenstellingen. Zij: een hemelsblauwe stem. Zo ‘up’ als het maar kan. Licht, lyrisch, rond en harmonisch, en toch brutaal als rock en roll. En hij dan? Frank van Kasteren. Alternatieve liedjesschrijver. Een ambachtsman op welk instrument dan ook, ongepolijst maar vakkundig, en met het perfectionisme van een componist. Breng die twee werelden bij elkaar en je krijgt KAFKA. Het muzikale hand-in-hand lopen van twee mensen die precies hebben wat de ander niet heeft.

KAFKA
KAFKA is de band van Dafne Holtland en Frank van Kasteren, een samensmelting van muzikale tegenstellingen. Zij is zo vrolijk als het maar kan, hij is een alternatieve liedjesschrijver.Breng die twee werelden bij elkaar en je krijgt KAFKA. Het muzikale hand-in-hand lopen van twee mensen die precies hebben wat de ander niet heeft. Hoe klinkt dat? Vrolijk én bedachtzaam. Soms bombastisch melodieus, dan weer gelaagd, zacht en bescheiden. Kafkaësk spannend, gevolgd door de harmonische conclusies waar je op hoopt. Met een lome rauwe ondertoon – ritmisch, gravend en opzwepend.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK