onsale

onsale

zaterdag

8 oktober

VAN DIK HOUT

€ 26,50*

20:00

20:30

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Tickets
Event op facebook

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 17 december 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Nu de wereld langzaam weer open gaat kan de band niet wachten om te doen wat ze het liefste doen en dat is spelen voor de fans. Van Dik Hout is trots op het muzikale verleden, maar blijft altijd vooruit kijken en dat hoor je terug deze clubtour!

Support wordt verzorgt door KAFKA. Kafka is de band van Dafne Holtland en Frank van Kasteren, een samensmelting van muzikale tegenstellingen. Zij: een hemelsblauwe stem. Zo ‘up’ als het maar kan. Licht, lyrisch, rond en harmonisch, en toch brutaal als rock en roll. En hij dan? Frank van Kasteren. Alternatieve liedjesschrijver. Een ambachtsman op welk instrument dan ook, ongepolijst maar vakkundig, en met het perfectionisme van een componist. Breng die twee werelden bij elkaar en je krijgt KAFKA. Het muzikale hand-in-hand lopen van twee mensen die precies hebben wat de ander niet heeft.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

 • za 3 dec

  MOSS

 • vr 2 sep

  The Fortunate Sons

 • za 8 okt

  VAN DIK HOUT

 • za 17 sep

  Disco Disco

OOK LEUK