On sale

On sale

donderdag

1 juni

Them Two The Gotcha! Crew

€ 19,50*

20:00

21:00

Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Wie zich de dampende en spraakmakende optredens van Gotcha! herinnert denkt waarschijnlijk meteen aan frontmannen E1 ‘Rockattack’ Ten en Robadope Ro. Samen waren zij verantwoordelijk voor de productie, muziek en teksten van culthits Words & Music from da Lowlands, Naked en Mathilda da wicked witch.

Nadat Ro na twee albums de groep verliet in 1993 speelde de band met tussenpozen en in diverse samenstellingen tot 2015 door. Waarna de dagen van de door George Clinton’s Funkadelic’s gezegende groep waren geteld.

Na de eerste twee en meest succesvolle albums stonden Ro en Ten nooit meer samen op het podium. Maar daar komt verandering in! De twee gepokt en gemazelde ‘punks with funk’ hebben elkaar weer helemaal gevonden en gaan terug naar hun hiphop-roots onder de naam Them Two – The Gotcha! Crew.

Ze brengen als DJ en MC niet alleen een ode aan hun repertoire met originele backing tracks, remixen en alternatieve versies van undergroundhits van Gotcha! Maar hebben ook een selectie van werk uit hun catalogus van o.a.Trackaddicts, Lowlands Crew, The Lovefunk, Kraak & Smaak, OLaBOLA, Fatty Boom project, Nicotine en Paradise Funk.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK