On sale

On sale

donderdag

6 oktober

Tangarine

€ 17,50*

20:00

20:30

Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Als identieke eeneiige tweeling is Tangarine een unieke en graag geziene gast op de Nederlandse podia. Voor Arnout en Sander Brinks was de coronaperiode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen. Samen met producer Gordon Groothedde hebben de tweelingbroers een aantal sterke popliedjes opgenomen, met pakkende refreinen en sfeervolle arrangementen. Met hun onmiskenbare stemgeluid en harmonieën weet Tangarine telkens het publiek te betoveren.

Niet alleen vormt Tangarine op het podium een eenheid. Ook daarbuiten liep het leven van de broers vrijwel altijd synchroon. Tot drie jaar geleden. Terwijl Sander vader werd, strandde de relatie van Arnout. Vreugde en verdriet liepen door elkaar en de parallelle levens gingen elk een andere koers en richting. Dat had ook muzikale impact waardoor de broers zich de afgelopen jaren zowel op persoonlijk als muzikaal vlak opnieuw hebben moeten uitvinden. Hun songs kregen een ander gevoel, inhoud en sfeer. De behoefte om verder te groeien als songwriter en artiest kreeg vorm door de samenwerking met producer Gordon Groothedde. Hij wist de broers te overtuigen van hun unieke talenten en mede daardoor liggen er nu een aantal geweldige songs klaar.

Componist, producer, vocalist en pianist Sofia Dragt verzorgt het voorprogramma. Naast dat zij als uitvoerend artiest de Grote Prijs van Nederland won in 2013 componeert en produceert Sofia ook voor film en media. Onlangs heeft zij o.a. de muziek voor de documentaire serie Het Wad (door Ruben Smit) gecomponeerd, maar ook haar song Come Home die ze schreef voor een Interpolis commercial eindigde op de nummer 2 van de Reclamemuziek Top 40 Aller Tijden 2020. De liefde voor de Scandinavische landen hoor je goed terug in haar muziek. Of dit nu gaat om haar popsongs of de cinematische instrumentale stukken die ze maakt. Zo zijn beeld en film onlosmakelijk verbonden met haar muziek en hopelijk beland je in jouw eigen film als je het aanzet.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK