Sold out

Sold out

zaterdag

13 mei

Sticks

€ 23,50*

20:00

20:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Sticks
Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is een Nederlandse rapper. Hij groeide op in Holtenbroek, een wijk in Zwolle. Hier leerde hij de mensen kennen waarmee hij later Opgezwolle vormde. Sindsdien is hij al meer dan 20 jaar bezig met muziek maken en heeft een discografie die dit reflecteert.

Na Opgezwolle ging hij met Rico, Typhoon en producer ART verder onder de naam Fakkelbrigade. Als deze groep hebben ze hun populaire ‘Colucci Era’ album uitgebracht, met als populairste nummer ‘Colucci’. Na bijna tien jaar keert Sticks zich naar solo en duo werk, onder andere met de alias Dazzled Sticks en nog vaak in samenwerking met Rico, Typhoon, ART en Kubus. In het begin van 2020 bracht Sticks zijn eerste échte solo album uit met de naam ‘STICKmatic’. Hierop volgde het album, ‘Het Mooiste Komt Nu’ in samenwerking met producer Kubus. In januari 2023 wordt Sticks’ nieuwe album ‘Alles Over Hoop’ verwacht.

NESS & GUAN
NESS vertelt door middel van rap zijn meest persoonlijke verhalen. De Nederlandstalige hiphop-artiest uit Zwolle gooide eerder al hoge ogen met releases als ‘Zwolle’ en maakte met Rico en Sticks een remix van die track – een anthem van de stad die hen dierbaar is. NESS kreeg veel lof voor zijn sessie bij 101barz en werd later terug gevraagd voor nog een sessie. Nu werkt hij aan zijn debuutalbum wat dit jaar verschijnt op het label van Sticks, Fakkelteit Recordings. Guan heeft het hele album geproduceerd en is ook bekend van zijn productie van het album ‘Rated R’ van Rico. Na drie jaar zijn NESS en Guan terug en staat niks ze in de weg. Op zoek naar verdieping openen ze een nieuw hoofdstuk door concessieloos unieke en waargebeurde verhalen te vertellen. Puurheid en echtheid, dat is waar het in 2023 om draait.

OOK LEUK

OOK LEUK