On sale

On sale

zondag

10 september

Ron Adelaar

€ 19,50*

14:30

15:15

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Ron Adelaar (1960) is een Nederlandse pianist en componist die bekend staat om zijn neoklassieke en meditatieve pianocomposities. Op jonge leeftijd begon Ron zijn carrière als organist en pianist in verschillende kerken in Amersfoort, samen met zijn vader Ton Adelaar, een dwarsfluitist. Al bijna 40 jaar is Ron dirigent van een koor in zijn geboorteplaats.

Ron heeft altijd een passie gehad om zijn eigen hedendaagse composities te creëren en te delen met anderen. Sinds juli 2018 deelt hij zijn pianomuziek met de rest van de wereld via streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music.

Alle werken van Ron worden opgenomen in zijn eigen studio, waar hij sinds 2022 een prachtige Grotrian Steinweg-piano uit 1929 heeft staan. Dankzij het streamen van zijn muziek op Spotify heeft Ron wereldwijd al meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars bereikt, met meer dan 110 miljoen streams in totaal.

Ron’s neoklassieke pianocomposities zijn melodieus en rustgevend, en dragen bij aan ontspanning, meditatie en focus tijdens het werk. Naast zijn muzikale activiteiten is Ron ook A&R-manager van het pianolabel Andante Piano, dat hij samen met zijn zoon Ivo heeft opgericht in oktober 2020. Andante Piano brengt zowel Ron’s muziek als die van andere nationale en internationale pianisten uit.

Dit concert is een samenwerking tussen FLUOR en Neo-klassiek platform Ambitus

Let op: deze show is seated, er zijn alleen zitplaatsen.

Fysieke tickets zijn ook verkrijgbaar via Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK