On sale

On sale

zaterdag

24 september

Popronde Amersfoort

€ 1 Gratis

19:30

19:45

Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Tijden

19.45 Mood Bored

21.00 Sammie Sedano

22.00 Marathon

Mood Bored
Een stiekem traantje wegpinken terwijl de moshpit je alle kanten op sleurt. Dat is wat je kan verwachten bij een Mood Bored show. Met poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren maakt de band nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waar alles verneukt lijkt te zijn.

Sammie Sedano
Sammie schrijf over de zoektocht naar eigen identiteit van een jonge maker in de grote stad. Met inspiratie uit het nachtleven en de geluiden uit de volksbuurten neemt hij je mee in zijn mysterieuze toch confronterende wereld. Invloeden zoals Outkast, Tame Impala en Curtis Mayfield maar ook Flink Namen en DuvelDuvel zijn terug te horen in zijn muziek.

Marathon
Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Met een explosieve mix van shoegaze en postpunk uit Marathon hun frustratie over de steeds groter wordende tweedeling in de maatschappij.

OOK LEUK

OOK LEUK