On sale

On sale

vrijdag

16 september

Nona

€ 19,00*

20:00

20:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 28 januari 2022. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Alles heeft een begin, ook de tijdloze nummers op het debuut van zangeres Nona. Begin twintig, maar met de stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul, en vooral hartverwarmend. Je kunt je verkleumde handen warmen aan iedere zin die Nona zingt, vanaf de vervallen nachtclub-grandeur waarmee ze ‘sealed my lips’ uitspreekt in de dampende albumopener en single ‘It’s Alright’.

Samen met haar zeskoppige (en soms zelfs negenkoppige) liveband komt Nona naar FLUOR. Met hen heeft ze het afgelopen jaren opgetreden in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole en Parkpop. Met haar ouders ging ze als kind al naar festivals. Ze was er gek op, en dat is zo gebleven. “Hoe een artiest live is, is allesbepalend.”

Dus dat is wat ze wil. Haar nummers live brengen, naar iedereen, overal. “Niks gaat boven een band live zien en live spelen. Dan voel je het écht. En dat wil ik. Dat het binnenkomt.”

Het voorprogramma van de avond is Sevens. Op 21-jarige leeftijd is het zeldzaam om een artiest te vinden met zo’n kalmte en artisticiteit. Sevens is – hoe jong hij ook is – een ervaren songwriter, met een interesse in en passie voor het vertellen van verhalen. Het voelt alsof zijn hart en ziel in zijn liedjes zijn verweven. Diepgaande teksten vermengd met betoverende harmonieën, zwoele beats en een meeslepende baritonstem zijn alle ingrediënten die Sevens nodig heeft voor zijn alternatieve R&B.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK