On sale

On sale

vrijdag

21 oktober

Linde Schöne

€ 15,50*

20:00

20:30

Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Linde Schöne werd in 2014 als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark, en brak in 2016 vanuit het niets door met haar debuut ‘Liefde Van De Vloer’. In het jaar daarop stond ze op festivals als Noorderslag, Paaspop en Lowlands, had ze vele media- optredens, werd ze genomineerd voor een 3FM Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en een Edison in de categorie ‘Best Alternative’. Ook bracht ze de opvolger ‘Linde Van Nimma’ uit.

Hierna werd het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum ‘Nog Heel Even’, wat wederom met lovende kritieken werd ontvangen. Op de achtergrond werkte ze ondertussen aan een tweede carrière als songwriter voor andere artiesten, waarbij ze nummers schreef voor onder andere Maan, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace.

Kort na de release van het album ‘Nog Heel Even’ besloten Linde en Noah’s Ark om uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft ze haar nieuwe plek gevonden in de stal van PIAS. Er ligt al een hoop nieuw werk op de plank om aan de wereld te laten horen, waarvan “Zet Het Stop” het eerste wapenfeit is.

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK