On sale

On sale

zaterdag

17 september

Laura Sjin EP-releaseparty

€ 7,50*

20:00

20:30

Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Zelfgemaakte Nederlandstalige slaapkamer pop; goudeerlijk met lieve randjes. Zo klinken de hersenspinsels van Laura, die ze kwijt kan in persoonlijke liedjes die toch voor menig mens herkenbaar blijken. Dit kan vele vormen aannemen, denk aan dromerige tranentrekkers, dansbare mini disco en alles daar tussenin. Eigenlijk gewoon Laura-achtig.

In 2018 bracht ze haar debuut EP ‘Als ik droom’ uit en vlak daarna won ze de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en mocht ze mee met de Popronde.

Na enige tijd voor de zoektocht naar een volwassener geluid, vond ze haar match in Benny Sings, die precies aanvoelde wat haar zolder demo’s nodig hadden met als resultaat haar tweede EP ‘of ik jou nog mis’ in 2021. Deze EP speelde ze live bij 3voor12 Radio en er kwamen tracks in grote lijsten op Spotify (o.a. New Music Friday, indiepuntnl, Made in NL) en Apple Music (o.a. New Music Daily, Van Eigen Bodem).

De release inspireerde Laura om zich terug voor het volgende hoofdstuk. Haar doel was dit keer om zelf ook tracks te produceren, wat geresulteerd heeft in een EP vol samenwerkingen en twee liedjes recht uit het hart en de laptop van Laura. De derde EP ‘dingen die toch wel gaan gebeuren’ komt uit op 9 september en zal op zaterdag 17 september worden gevierd in FLUOR.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK