On sale

On sale

vrijdag

23 september

John Waite

€ 35,00*

19:30

20:30

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Dit is het verplaatste concert van 3 oktober 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

John Waite heeft een flinke stapel hits opgebouwd in zijn 40-jarige carrière als soloartiest, met The Baby’s en met Bad English. Deze catalogus bevat sommige van de meest geliefde nummers uit de jaren ’80 en ’90. Missing You’, ‘Isn’t It Time’ van The Baby’s en ‘When I See You Smile’ van Bad English waren international wereldhits en zijn nog steeds dagelijks op de radio te horen.

Als solo-artiest en als zanger van The Baby’s en Bad English was John Waite in vaste rotatie bij radiostations die van rock hielden. Waite heeft een talent voor het maken van powerballads en arena-rock, soms met een randje new-wave of powerpop.

Het voorprogramma van de avond is Yorrick van Norden. Een nieuw geluid, een nieuwe urgentie en een nieuwe look. Er was een tijd dat popmuziek synoniem stond voor constante verandering en ontwikkeling. De Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden is daar diep van doordrongen. Playing By Ear, dat zich laat kenmerken door veel persoonlijkere teksten en een ander, fris en tijdloos geluid is alweer zijn derde soloalbum.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK