On sale

On sale

dinsdag

18 oktober

Fun Lovin' Criminals

€ 31,50*

20:00

20:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Tickets
Event op facebook

Fun Lovin’ Criminals’ aanstekelijke mix van filmische hiphop, rock-‘n-roll, blues-jazz en latin-soul drong in 1996 de New Yorkse muziekscene binnen met de release van het wereldwijde multi-platina debuutalbum ‘Come Find Yourself’ op EMI Records. Hun debuutsingle ‘Scooby Snacks’, beroemd om het samplen van Tarantino-films zoals Reservoir Dogs en Pulp Fiction, stond zeventien weken op de Billboard-hitlijst en bereikte snel de gouden status in de VS.

De band werd een internationale hit en vestigde zich in het VK, waar hun multi-platina debuutalbum ‘Come Find Yourself’ een ongelooflijke twee jaar in de Britse albumlijst doorbracht. FLC speelde een beruchte rauwe set op het beroemde hoofdpodium van Pyramid in Glastonbury ’99 en de rest – zoals ze zeggen – is geschiedenis.

Fun Lovin’ Criminals heeft zes studio albums, cover albums, een triple live album en diverse best of’s uitgebracht. Ze leggen de laatste hand aan hun zevende studioalbum, dat begin 2023 zal verschijnen ter gelegenheid van een wereldtournee. FLC zijn Europa’s meest geliefde "neefjes uit New York", opzwepende verhalenvertellers in slimmere Saville Row-pakken die, door middel van komisch sterke verhalen over het grote leven in de neonmetropool via muziek, drugs, misdaad en existentiële verveling, een carrière lanceerden in muziek.

De line up in 2022;
Brian Fast Leiser: lead vocals, bass, keys, horns, harp and programming.
Frank Benbini: drums, percussion and vocals.
Naim Cortazzi on guitar and vocals.

Fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij Velvet Music.

OOK LEUK

 • zo 13 nov

  Amsterdam Klezmer Band & Söndörgö

 • vr 2 dec

  Hell's Basement

 • do 17 nov

  FLUOR x KOSMIK presenteren: Minka + Roos Blufpand

 • vr 10 mrt

  Rootsriders (Bob Marley Tribute)

OOK LEUK