On sale

On sale

donderdag

20 oktober

FLUOR x KOSMIK presenteren: Thijs Boontjes

€ 17,50

20:00

20:30

Externe locatie

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

LET OP: Dit concert vindt plaats bij KOSMIK

Zanger en entertainer pur sang Thijs Boontjes maakt Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog; doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Nederlandstalige oorwurmpop met karakter, dankzij Boontjes’ scherpe pen en niet te vergeten zijn dans- en showorkest bestaande uit de crème de la crème van de vaderlandse popmuziek.

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in.

Voor wie het, net als Boontjes zelf, bijna verleerd was na anderhalve sfeerloze jaren: deze avond is een lesje in de aloude kunst van de à-à-ambiance. ‘Ambiance’ is het eerste nummer van de nieuwe Boontjes EP, die binnenkort in zijn geheel zal verschijnen.

In samenwerking met KOSMIK bieden wij een podium voor talent. Hieruit is FLUOR x KOSMIK uit ontstaan. Geniet van vette en intieme optredens op het knusse podium van KOSMIK.

LET OP: Dit concert vindt plaats bij KOSMIK

OOK LEUK

OOK LEUK