On sale

On sale

donderdag

20 april

FLUOR x KOSMIK presenteren: Ciao Lucifer

€ 13,50

20:00

20:30

Externe locatie

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Op Good News besluit indiepop-duo Ciao Lucifer dat het de hoogste tijd is om hun mannelijkheid te accepteren. Middelbare-schoolvrienden Marnix Dorrestein en Willem Wits zingen “It’s too late to die young”, maar ze willen wel op hun eigen manier volwassen worden. “De grootste angst is Don Draper,” zegt Marnix, “we willen openlijk leren praten over onze emoties, dromen en behoeftes.” Ze omschrijven in 13 heerlijke indie-popliedjes waar ze naartoe willen groeien. Willem: “Sterk en kwetsbaar, meevoelend en eigenzinnig, betrouwbaar en avontuurlijk. Allemaal tegelijk.”

De plaat kende een obsessief opnameproces maar het resultaat is vrolijk en energiek. Pas als je beter gaat luisteren hoor je hoe ze hun demonen in de liedjes verweven hebben. Marnix licht toe: “We voelen ons niet te cool om een ‘feelgood band’ te zijn, maar eigenlijk zingen we over hele persoonlijke dingen. Als het eindresultaat is dat we mensen blij maken en kunnen laten dansen, dan is het wat ons betreft: mission accomplished.’’

In samenwerking met KOSMIK bieden wij een podium voor talent. Hieruit is FLUOR x KOSMIK uit ontstaan. Geniet van vette en intieme optredens op het knusse podium van KOSMIK.

LET OP: Dit concert vindt plaats bij KOSMIK

OOK LEUK

OOK LEUK