On sale

On sale

zaterdag

15 april

FLUOR RGB Silent Disco

€ 14,00*

21:00

21:00

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Het stilste feestje van Amersfoort is terug! Of je nu alleen lekker wil dansen op je zelf gekozen genre of mee zingt alsof niemand je hoort, bij de RGB Disco ben je aan het juiste adres. Op 15 april kun je los gaan op een van deze toffe kanalen:

Op Kanaal Rood hoor je alles van Broederliefde tot Ronnie Flex, van reggeaton tot dancehall. Dompel jezelf onder in de meest vunzige of smerige platen wat de hiphop / urban cultuur je kan brengen. Sing-a-longs gegarandeerd!

Met Kanaal Groen ga je terug naar 90’s & 00’s middelbare schooltijd met een ruig randje met High School Alternative. Van Nirvana en Green Day tot Owl City en Usher, dwars door het dak met Blink-182 en Pendulum, en in elkaars armen met Natasha Bedingfield of Evanescence. Kanaal groen staat deze editie geheel in het teken van de beste 90’s en 00’s hits, compleet met emo classics en poppunk knallers.

Of het nu gaat om de beste disco klassiekers of de handjes in de lucht op funky rollende house: kanaal blauw kleurt de zaal. Beladen met humor, veel energie, wordt dit kanaal gecureerd door Amerfoorts finest.

OOK LEUK

OOK LEUK