On sale

On sale

donderdag

13 juli

FATE GEAR

€ 25,50*

20:00

21:00

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

De volledig vrouwelijke steampunkmetalband Fate Gear komt uit Japan en is klaar om de wereld te veroveren. Met oprichter Captain Mina aan het roer is deze band hard op weg naar internationaal succes; podia over de hele wereld veroveren, vijanden bevechten, schatten jagen en onderweg harten van metalfans stelen.

In 2007 was Mina een van de oprichters van Destrose, één van de bands die zorgde voor de opkomst van volledig vrouwelijke metalbands in Japan. Ze maakten de weg vrij voor bands als Babymetal en Lovebites.

Mina begon Fate Gear in 2015 en was vastbesloten om een unieke band te creëren met een een zwaar geluid dat resoneert met het steampunk-thema. Ze vond haar bondgenoten in demonendrummer Haruka, mechanische toetsenist Yuri, master-shredderbassist Nino en Nana met haar waanzinnige cleane zang, geschreeuw en gegrom.

De carrière van Fate Gear nam een vlucht toen hun nummer Megabullets te zien was in de Netflix Anime ‘Kengan Ashura’.

FATE GEAR is meer dan een band, het is een fashion statement, een verhaal en een wereldbeeld. Na twee succesvolle tournees in Europa en vele optredens in Azië hebben fans de smaak te pakken van deze sensationele metalband. Ga jij mee op avontuur?

Bij de meet & greet krijg je het volgende:
– 45 minuten eerder toegang
– Exclusieve merchandise
– Handtekeningen op gekochte merchandise van alle bandleden
– Gesigneerde poster van de show door alle bandleden
– Een foto met de band met je eigen telefoon of camera

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK