On sale

On sale

vrijdag

14 oktober

Eefje de Visser

€ 21,50*

20:00

20:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Dit is het verplaatste concert van 21 januari 2022. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Eefje de Visser
Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht komt nu haar vierde uit: Bitterzoet, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Eefje stond op het punt om aan haar uitverkochte release tour te beginnen, waar meer dan 15.000 concertkaartjes verkocht waren. Deze zomer stonden festivals als Rock Werchter en Lowlands op het programma. Door de corona crisis konden deze niet doorgaan, Eefje wou alsnog de show aan haar fans tonen en bracht de concertfilm ‘Bitterzoet’ uit op 24 juli. De concertfilm ging op vrijdag 3 juli in première, via een streaminglink en in diverse zalen in Nederland en België, en werd met lovende kritieken onthaald. De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Alle opbrengsten gaan naar haar crew en muzikanten die tijdens de coronacrisis inkomsten mislopen.

Noémie Wolfs
Vijf jaar lang was Noémie Wolfs de stem van Hooverphonic. Ze trekt de lijn van romantische en atmosferische pop verder door in haar solomuziek. De singles ‘Love Song’, ‘Wake Me Up’ en ‘On The Run’ van de tweede plaat ‘Lonely Boy’s Paradise’ spelen in op Noémie’s spontane gevoelens en op sferen tijdens zwoele zomeravonden, pittige nachten en lome ochtenden.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK