Sold out

Sold out

vrijdag

14 oktober

Eefje de Visser

€ 21,50*

19:30

20:00

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Sold out!
Event op facebook

Dit is het verplaatste concert van 21 januari 2022. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht komt nu haar vierde uit: Bitterzoet, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Eefje stond op het punt om aan haar uitverkochte release tour te beginnen, waar meer dan 15.000 concertkaartjes verkocht waren. Deze zomer stonden festivals als Rock Werchter en Lowlands op het programma. Door de corona crisis konden deze niet doorgaan, Eefje wou alsnog de show aan haar fans tonen en bracht de concertfilm ‘Bitterzoet’ uit op 24 juli. De concertfilm ging op vrijdag 3 juli in première, via een streaminglink en in diverse zalen in Nederland en België, en werd met lovende kritieken onthaald. De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Alle opbrengsten gaan naar haar crew en muzikanten die tijdens de coronacrisis inkomsten mislopen.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

 • zo 13 nov

  Amsterdam Klezmer Band & Söndörgö

 • vr 2 dec

  Hell's Basement

 • do 17 nov

  FLUOR x KOSMIK presenteren: Minka + Roos Blufpand

 • vr 10 mrt

  Rootsriders (Bob Marley Tribute)

OOK LEUK