Sold out

Sold out

zaterdag

26 november

Diggy Dex | Extra show

€ 25,00*

19:00

20:00

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

DIGGY DEX GEEFT EXTRA SHOW
De Amersfoortse rapper, zanger en liedjesmaker Diggy Dex tourt momenteel door het land tijdens ‘De Carrousel Draait Door’ clubtour. Net als alle andere shows is ook het optreden op vrijdag 25 november in FLUOR al maanden uitverkocht. Goed nieuws voor alle Amersfoorters: Op zaterdag 26 november zal hij met zijn liveband een extra show geven in FLUOR!

Diggy Dex: “Ik kreeg veel berichten dat mensen helaas geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor de show op vrijdag 25 november dus hebben we besloten er gewoon nog eentje te doen! Het zal de laatste show van het jaar zijn en wat is er dan mooier dan deze af te sluiten in mijn hometown!”

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven in de Carrousel clubtour! Diggy Dex deelt in deze tour vele nummers van zijn nieuwe album, maar ook bekende hits als Treur Niet, De Zon Op, La Vie Est Belle en Slaap Lekker komen uiteraard voorbij in zijn energieke liveshow. In zijn verhalen op melodieën neemt de Amersfoortse ‘chanson’ rapper je mee op reis naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Zo was Franse popmuziek, net als voor het album Karavaan, een grote bron van inspiratie voor Carrousel. Hij schitterde het afgelopen jaar in het programma Beste Zangers, zijn eigen uitverkochte Carrousel clubtour en bij de succesformatie The Streamers liet Diggy Dex blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dat is zuiver te horen is op zijn laatste album, waar zijn zangstem een prominente plek inneemt.

De Carrousel draait door! In 2022 breidt Diggy Dex het album uit met een aantal nieuwe liedjes, waarvan Kan Het Niet met Glenn Faria, en Wie Is Hier Nou Gek reeds verschenen. Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om het uitgebreide album live met jou te beleven en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen!

Let op: dit is een staand concert.
Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK