On sale

On sale

vrijdag

17 februari

Def Americans

€ 21,50*

20:00

21:00

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Def Americans
Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten de Brabanders van Def Americans Johnny Cash Tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De bandnaam lijkt niet direct te refereren naar een Johnny Cash Tribute, maar voor de geoefende muziekliefhebber ligt het voor de hand: ten tijde van de samenwerking van Johnny Cash met Rick Rubin werd diens label DefJam omgedoopt naar het alom bekende American Recordings.

Het werk van Cash verspreid over bijna 50 jaar blijft overeind door de onmiskenbare sound ervan oprecht en authentiek neer te zetten zonder het rauwe rebelse randje van The Man In Black uit het oog te verliezen!

Maurice van Hoek
Al vanaf zijn eerste releases en optredens werd Maurice van Hoek een veelbelovende toekomst in de americana-scene toegeschreven. De uit Rotterdam afkomstige singer-songwriter debuteerde in 2016 met album ‘Live Forevermore’ gevolgd door de langspeler ‘Traveling Man’ uit 2018. Met zijn derde full length ‘Changing Lanes’ en de eerste release sinds de EP ‘Church Sessions’ uit 2019 komt de begindertiger nu met een vervolg waarop hij de eerdere loftuitingen weer meer dan waarmaakt en zich bovendien als mens, songwriter en muzikant blijkt te hebben ontwikkeld.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK