On sale

On sale

zaterdag

6 mei

De Sluwe Vos live-set

€ 19,00*

23:00

23:00

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 27 januari. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De Sluwe Vos
Met vijftien jaar achter de draaitafels heeft Robert Vosmeijer zijn alter ego De Sluwe Vos tot een vaste naam in het Nederlandse en internationale nachtleven gemaakt. Zijn ferme track selectie en indrukwekkend snelle manier van mixen houdt gegarandeerd elke dansvloer brandend heet. De kenmerkende sound van De Sluwe Vos ligt precies tussen house en harde techno in. Deze mengt hij met een portie breakbeats en een vleugje rave.

Juul
Amersfoortse DJ die het liefst hiphouse mixt met bouncy minimal. Typerend voor de sets van Juul is dat ze altijd een funky en vrolijke ondertoon hebben, met hier en daar een smerige tekst. Juul was eerder te zien bij o.a. Amersfoortse Pracht, in TivoliVredenburg en bij Rave Plan, waar house ruimte maakte voor breakbeats, rave en een wat hoger bpm.

Bastienne
Ze geniet van de mindful en extatische ervaring die muziek teweegbrengt, en hoopt haar publiek dezelfde ervaring te bezorgen. De basis van haar stijl is harde maar groovy techno en house, maar haar selectie is niet beperkt tot slechts dat. Ze mixt vaak breakbeat, electro, jungle, hardcore, trance of zelfs oude R&B tracks in haar sets om een spannend optreden neer te zetten.

OOK LEUK

OOK LEUK