Afgelast

Afgelast

woensdag

26 april

De Amersfoortse Konings Live

€ 19,00*

19:00

19:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Dit concert is door productionele redenen helaas geannuleerd.

Feesten voor Vaderland! Zet de Oranjebitter koud en haal je rood-wit-blauwe schminck uit de verkleedkist: het is weer tijd voor ’s lands grootste verjaardagsfeestje. Ons WimLex wordt 56 en dat vieren we natuurlijk graag met hem mee! Daarom presenteren we De Amersfoortse Konings Live, met een line-up waar je koningshuishart gegarandeerd sneller van gaat kloppen.

Kraantje Pappie
Je kunt hem kennen als Kraantje Pappie a.k.a. Kraantje Daddy a.k.a. Lil Craney a.k.a. Van Kraanegem. De knapste bekende Nederlander met een tatoeage van rockgitaarlegende Slash op de bovenarm. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase!

Prins S. & De Geit
Je kon niet om Prins S & De Geit heen afgelopen festivalseizoen. Nu steeds meer geiten Prins S. volgen is het tijd voor een album! Met verhalen over Kim, Stefan, Rikkie, Yousef, vogels, slangen, een bakje mayonaise en alleen weer naar huis gaan. Vergeet niet je bammetje mee te nemen, want ze hebben broodnodig brood nodig.

MœBayy
Mohamed El Baydi, of beter bekend als MœBayy is de veelbelovende 18 jarige multitalent die met zijn unieke sound mensen inspireert en motiveert. MœBayy weet als geen ander allerlei emoties te benadrukken in zijn muziek en heeft hierdoor veelbelovende nummers die alle grenzen overschrijden.

***Deze show is voor alle leeftijden. ***

OOK LEUK

OOK LEUK