On sale

On sale

woensdag

22 maart

Comedytunes Comedynight

€ 17,50*

20:00

20:30

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Tijdens een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Deze editie staan op het podium:

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Ruud Smulders
Ruud Smulders is een opkomend cabarettalent. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bruut in de theaters in Nederland. Ruud behoort tot een van de cabaretiers van het Radio 2 programma Spijkers met Koppen. 
Ruud is raar,absurd, gek en lief tegelijk. Kom langs en ontdek Ruud een comedian die je niet snel zult vergeten. 

Zuva Martens
Zuva Martens werd in 1991 geboren uit een Zimbabwaanse moeder en een Nederlandse vader. Hij zou tot zijn tiende in Zimbabwe wonen voordat hij en het gezin in 2001 naar Nederland verhuisden. Na drie jaar in Nijmegen te hebben gewoond, verhuisden ze naar Zuid-Afrika waar ze zes jaar zouden wonen. Ondanks zijn relatief korte tijd in Nederland, was zijn eerste kennis making met comedy in de vorm van Nederlandstalig cabaret. Hans Teeuwen en Theo Maassen waren de eerste indrukken waarmee hij zich zou ontwikkelen tot professioneel comedian. Momenteel speelt Zuva op menig comedyplek in Nederland.

Dave Felida
Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dit maakt hem een uniek persoonlijkheid op het podium. De wereld van Dave is een wereld waar een comedy-minded publiek nooit genoeg van zal krijgen.

Deze voorstelling heeft alleen maar zitplaatsen.
Fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK