On sale

On sale

vrijdag

15 december

Classic Hits In Concert

€ 27,50*

20:00

21:00

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

December betekent: TOP2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het feest der herkenning op de radio.

Maar liefst 24 muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes van de TOP2000. De band speelt ook net de nummers die je niet zo snel live zult horen. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal. Evergreens, funkstampers, iconische gitaarsolo’s en de verborgen juweeltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de TOP2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.

De setlijst is altijd een verrassing, je weet nooit wat het volgende nummer weer zal brengen. Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner.

Classic Hits In Concert is een avondvullende, bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen – ieder een eigen (stem) geluid – die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep topmuzikanten en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, Matthews Southern Comfort, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

OOK LEUK

OOK LEUK