On sale

On sale

donderdag

1 februari

CCC Inc.

€ 30,50*

20:00

20:30

Grote

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Deze folk- en Americana-formatie was eind jaren zestig en begin jaren zeventig uitermate succesvol in het clubcircuit. Een van de weinige Nederlandse bands die op het hoofdpodium van het Kralingen-festival heeft gespeeld. Na het ondergronds gaan van de band in 1974 zijn voormalige bandleden Van Beusekom en Schreurs betrokken bij de oprichting van Stichting Popmuziek Nederland en wordt Jansz begin jaren tachtig tieneridool met de band Doe Maar.

Ze hebben op festivals en in stadions gespeeld en in kleine kroegjes op het biljart gestaan. Van mei 68 tot COVID-19, ze hebben het allemaal meegemaakt. Mannen die nog mazelen hebben gehad. En ze gaan door! De tomeloze inzet is hetzelfde gebleven, de muziek is alleen maar beter geworden.

Naast hun stemmen, nemen de leden van CCC Inc. een arsenaal van instrumenten mee; viool, dobro, concertina, mondharmonica, autoharp, banjo, ukelele.. Alles komt voorbij! De vier originele leden (Joost, Jaap, Ernst en Huib) worden aangevuld met gitarist Jan en bassist Richard.

Tijdens dit concert zijn er zitplaatsen.

Fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij Velvet Music

OOK LEUK

OOK LEUK