On sale

On sale

vrijdag

10 november

Anneke van Giersbergen + Band

€ 29,00*

20:00

20:30

Grote Kleine

* INCL. €1,50 SERVICEKOSTEN

Anneke van Giersbergen heeft haar 23e album uitgebracht: ‘The Darkest Skies Are The Brightest’. Dit bewijst maar weer eens dat de Nederlandse artiest, die al vele prijzen heeft gewonnen, zich niet laat beperken tot één specifiek genre.
Na dertien jaar frontvrouw te zijn geweest van de melancholische metalband The Gathering, sloeg ze in 2007 voor zichzelf toe. Sindsdien kent haar creativiteit geen grenzen.

‘Everything is Changing’ uit 2012 was een soort mijlpaal in Anneke’s solocarrière. Het album, dat als eerste onder haar eigen naam verscheen, ontving twee Edison Award-nominaties, Nederlands meest prestigieuze muziekprijs.

In 2018 bracht Anneke ‘Symphonized’ uit, een live orkestalbum met herschikkingen van nummers uit haar hele backcatalogus. Een jaar later werd ze geëerd met de Buma ROCKS! Exportprijzen voor haar succes in het buitenland in de heavy music-scene. In 2021 verrast Anneke haar fans opnieuw met haar nieuwe soloalbum ‘The Darkest Skies Are The Brightest’. Zo blijft ze een onvoorspelbare en inspirerende artiest.

OOK LEUK

OOK LEUK