Coronamaatregelen

Tot en met 25 januari zijn we helaas gesloten door de aangescherpte maatregelen.

Alle shows tot en met 25 januari zullen worden verplaatst, op dit moment zijn we nog bezig om een aantal vervangende data te zoeken. Dit kan even duren, maar zodra we meer weten hoor je dat van ons. Als het echt niet anders kan dan wordt de show geannuleerd. Dan krijg je natuurlijk je aankoopbedrag terug. Zodra we iets meer weten nemen we meteen contact met de kaartkopers op.

We vragen je nog even geduld te hebben. Zodra we meer informatie hebben nemen we contact met je op!

Naast een toegangsbewijs en legitimatie, dienen bezoekers vanaf 13 jaar in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs, oftewel: een vaccinatie, negatief test- of herstelbewijs.

CoronaCheck

Via de CoronaCheck-app kan je middels een unieke QR-code op jouw smartphone aantonen dat je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs. De CoronaCheck-app kun je downloaden in de app-store op jouw smartphone. Zonder smartphone kun je het bewijs downloaden en printen via coronacheck.nl/print.

Testen voor Toegang

Als je niet volledig gevaccineerd bent kun je via testenvoortoegang.org een test plannen en deze binnen 24 uur, maar uiterlijk 2 uur voor aanvang van de show laten afnemen.

Als je één of meerdere tickets hebt voor een show waarvoor de nieuwe regels van kracht zijn, maar geen gebruik kan of wil maken van het coronatoegangsbewijs, dan kun je het aankoopbedrag van de tickets retour krijgen. Kaartkopers waarvoor deze nieuwe voorwaarden gaan gelden worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht.

Meer info:
CoronaCheck
Testen voor Toegang